Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Daire Başkanlığımız, Bina İçi ve Dış Sınır Güvenliğini Kamera Sistemiyle Güçlendiriyor

 

Trabzon Üniversitesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  tarafından yönetilen binaların güvenliğini arttırmak üzere modern bir adım atıldı. Bina iç ve dış sınır güvenliği için kapsamlı bir kamera sistemi kurulumu gerçekleştirildi.

Bu yeni güvenlik önlemi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 'nın öğrencilerin ve çalışanların güvenliğini sağlama taahhüdünün bir parçası olarak görülüyor. Kurulan kamera sistemi, binaların çeşitli noktalarına yerleştirilecek ve hem giriş-çıkış noktalarını hem de dış sınırları gözlem altında tutuyor.

Kurulan kamera sisteminin, hem günün her saatinde canlı izleme yapılabilmesine hem de kayıt altına alınan görüntülerin gerekli durumlarda incelenebilmesine imkan tanımaktadır. Ayrıca, sistemde kullanılacak olan teknolojilerin güncel güvenlik standartlarına uygun ve veri gizliliği konusunda hassas bir yaklaşım olduğu benimsenmiştir.

Yeni kamera sisteminin kurulumunun tamamlanmasıyla birlikte, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yönetilen binaların güvenliğinin daha da sağlamlaşacağı öngörülüyor. 

İlgili Resimler


Menüyü Kapat