Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Daire Başkanlığımız tarafından Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Kablosuz İnternet Alt Yapısı ve Kamera Sistemiyle Güçlendirildi

Trabzon Üniversitesi,Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ekibimiz tarafından Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nde kablosuz internet alt yapısı ve güvenlik kamera sisteminin kurulumu gerçekleştirilmiştir.

Binaların çeşitli noktalarına yerleştirilen kameralar hem giriş-çıkış noktalarını hem de dış sınırları gözlem altında tutarak öğrencilerin ve çalışanların güvenliğini sağlamaktadır.

Güçlü ve geniş kapsama alanı olan cihazlar ile Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nde kablosuz internet erişimi sağlanmıştır.

Yeni yapılan sistemin kurulumunun tamamlanmasıyla birlikte, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yönetilen internet alt yapısı ve binaların güvenliği daha da sağlamlaştırılmıştır.